Familiebedrijf

Onze geschiedenis

Bouwbedrijf Geerts is in 1933 door Gerrit Geerts sr. gestart aan de Oude Norgerweg te Zeijen. In de periode tot 1960 groeide het bedrijf uit tot ongeveer 20 medewerkers, voor die tijd een behoorlijke omvang. Deze omvang maakte in 1963 een verhuizing noodzakelijk naar de Brinksteeg, ook in Zeijen. In 1970 nam Hendrik Geerts het bedrijf over van zijn vader en in 1987 werd de rechtsvorm omgezet naar een maatschap met zoon Gerrit Geerts jr.

              

Machinale houtbewerking

Zowel Hendrik als Gerrit jr. hadden een voorliefde voor de machinale houtbewerking en om deze werkzaamheden uit te kunnen breiden werd er in 1993 verhuisd naar Hoofdstraat 15 in Zeijen, waar het bedrijf tot op heden is gevestigd met als enig directeur Gerrit Geerts. Een verdere uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten leidde in 2003 tot een aanzienlijke vergroting van het bedrijfs- en kantoren gedeelte.

                   

Vanaf 1933

Gedurende het meer dan 90-jarige bestaan van ons bedrijf is er op velerlei gebied een ruime kennis overgedragen van vader op zoon, en van medewerker op medewerker, wat nu resulteert in een specialisatie op diverse onderdelen van de bouw!