Bouwteam

Bouwteam....

Een beproefde werkwijze voor de realisatie van een project is de vorming van een bouwteam. In een bouwteam komen opdrachtgever, architect en bouwer samen tijdens de verschillende fases in het bouwproces. Met elkaar wordt er samengewerkt om te komen tot een optimaal prodect voor een juiste prijs.

De installatietechniek is volop in ontwikkeling. Daarom schuift ook de installateur al snel aan bij het bouwteam om te adviseren over de energiesystemen die het best bij u passen.

….en basisteam

Zijn we in het bouwteam gekomen tot de juiste afspraken en is de overeenkomst een feit? Tijdens het bouwproces is een vaste begeleider uw aanspreekpunt. De bouw wordt uitgevoerd door een basisteam dat, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, wordt versterkt door extra timmerlieden van ons bedrijf en/of andere gespecialiseerde vakmensen.

Kortom...

Wij helpen u graag met de realisatie van uw bouwplannen. In elke fase van de bouw kunnen wij u van dienst zijn. Van het maken van de eerste schetsplannen tot de complete realisatie.

Heeft u uw plannen al op papier? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte!